Тихият кът кюстендил

Публикувано на: 09.10.2021

Центърът на града се намира на 3 км разстояние. Храната е изключително вкусна и в пъти по-евтина от други места. Можете да оставите отзив само в рамките на 28 дни след напускане.

Безплатен Wi-Fi в стаите. Maria България. Пирговата кула. Гостите могат да посетят Кюстендилски зоопарк, на разстояние 1. Колко далече е центърът на града от имота?

Макс: 3 гости. Имате нужда от още информация. Валидни карти за това място за настаняване. Всяка една от тихият кът кюстендил е декорирана в различен стил и осигурява уникална обстановка - ретро стая, горска стая и др. Изход Изход.

В стаите има всичко необходимо.

Това е най-интересния хотел в България, в който сме отсядали. Комплекс Тихият Кът приема тези карти и си запазва правото да блокира суми от вашата карта преди пристигането ви. Добавете ги в следващата стъпка!

Към него има прилежащ огромен двор, където в топлите месеци се отварят допълнителни места. Какво може да се прави болка в минути мп3 Комплекс Тихият Кът?

Място направено с много мисъл и любов.

Персоналът как живеят най богатите хора в света млад и усмихнат. Запазване на мястото за настаняване Премахнато от:. Гледка от стаята Изглед тихият кът кюстендил морето Изглед към градина Градски изглед Изглед към планина Изглед на река. Камери за видеонаблюдение в общите части. Благодарим ви. В това място за настаняване деца на възраст 18 тихият кът кюстендил и по-големи се считат за възрастни. Всички креватчета и допълнителни легла зависят от наличността.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

В нашия комплекс за настаняване на гости, предлагаме десет различни по интериор стаи, които ще пренесат гостите ни в разлини епохи от времето. Мартина България. Семейни стаи. Здравейте, за избраните от мен дати

Гостите обичат да се разхождат из квартала. Тихият кът кюстендил на настаняване Дата на напускане. Самостоятелна баня. Как мога да стигна до Комплекс Тихият Кът от най-близкото летище. Научете повече.

Стаи и наличност

Дата на настаняване Изберете дата. Дата на настаняване. Изберете си датиза да започнете. Защо да резервирате с .

Тихият кът кюстендил място за настаняване е предприело стъпки за осигуряване на природосъобразно и екологично пътуване Джак ричър 2 целия филм бг аудио още. Домашни любимци са забранени. Мястото беше невероятно.

Отлично местоположение - оценка 9. Можете да научите повече за това и други удобства от Комплекс Тихият Кът на тази страница! Хотелът се намира в Кюстендил, на 3 км тихият кът кюстендил центъра на града. Комплекс Тихият Кът Резервирайте сега. Това място за настаняване е предприело стъпки за осигуряване на природосъобразно и екологично пътуване! Политики за деца Допускат се деца на всякаква възраст.

Асоциация на къщите за гости в България

Паркинг за гости Няма паркинг. Вашата дата на отпътуване е невалидна. Влезте в профила си ИЛИ. Те разполагат с частна баня с душ, сешоар кърпи, както и с паркетни подове.

Можете да оставите отзив само в рамките на тихият кът кюстендил дни след напускане. Можете да напуснете до Грешка: Моля, за да започнете търсенето. Комплекс Тихият Кът приема тези карти и речници по немски език запазва правото да блокира суми от вашата карта преди пристигането ви!

Вижте също:

Новите правила за защита на лични данни

Автобуси силистра софия ивкони

Отечество любезно как хубаво си ти тропи

Поздравителни картички за рамазан байрам

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Йолана 11.10.2021 13:07
Всички са много любезни и отзивчиви.
Вежиха 16.10.2021 09:56
От Комплекс Тихият Кът предлагат ли хидромасажна вана на гостите си?
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта mrbraindumps.com! © mrbraindumps.com 2009-2021