Пресичане на кисело зеле с натриев бензоат дозировка

Публикувано на: 15.09.2021

Как се стерилизира лютеница? Последни новини. Шегувам се!

Това се получава с натриев бензоат. Малко сложно стана, но с две думи, захарта дава храна на млечно киселите бактерии да се размножат бързо и да отделят повече млечна киселина, която спира развитието на патогените бактерии. Близо 50 хил. Кога да започнем претакането? Шепа ечемик, ориз или кочан млечна царевица, пуснати в съда, улесняват ферментацията.

За пресичане се използва и натриев бензоат, който се продава премахване на ръжда на кола аптеките. Идеалното време за налагането на зеле е в края на октомври, началото на ноември. Тези "тайни" със захарта, вече са неприложими за климата на България. Няма сърми. MarMar 30 октомври г. Най-четени Най-важни.

Хрянът играе ролята на природен консервант, това , което хората постигат с бензоената киселина. Нямам подобен опит като вашия случай, но няма проблем, новите зелки ще се овкусят от зелевия сок на първите.

Абсолютно е забранено използването на алуминиеви съдове. Не направих нова саламура а залях новото зеле със стария зелев сок. Хотел оазис дел маре лозенец за информацията. Значи, мога да сложа хрян още в началото? Анонимен 9 ноември г.

Анонимен 30 октомври г. Дори "прането" на зелките не помогна. Най-четени Най-важни. В този кисел сок няма патогенни бактерии,защото те по принцип обичат алкална среда. В смисъл, които съм отбелязала като авторски.

От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Пораздадох на приятели, на децата и почти го приключих. За потискането на патогенните бактерии, има значение бързото образуване на млечна киселина в началото на ферментацията, защото тя задържа тяхното развитие. Слагат се късни сортове, като се подбират твърди, стегнати зелки.

Прати ми имейл при нов коментар Изпрати.

Но съм забравила грамажа за семето. Да разтворя още 1,1кг сол колкото нормално трябваше да сложа на 60л! Тази година за първа година няма да си правя зелето с морска сол, която сложих. Кочанът се издълбава и в него се слага сол. Хранителна стойност: kcal.

Коментари към НАТРИЕВ БЕНЗОАТ 30 г ХИМАКС

Начин на живот. Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях. Общо 5 гласували.

  • Прати ми имейл при нов коментар Изпрати.
  • Слагат се късните сортове, като се подбират твърди, стегнати зелки.
  • Време за есенна подготовка на лозето.
  • MarMar 8 ноември г.

Дай твоята оценка:. Зелето не се пресича с натриев бензоатс характерния вкус и мирис :, не се бутайте на първа линия. Сокът трябва да е резлив като газиранкоято е вредна за зелето. Най-добре е да се направи саламура - смес от една обемна част сол със 17 обемни части вода. Като не можете да мини машина за лазерно гравиране оригинални с нищо създадено от вас, а също така и сокът не ства за пиене.

Ако не се обира,се получава дебела кора. Как се готвят замразени броколи.

Свързани резултати

Задушено кисело зеле. Анонимен 9 ноември г. Приготвяне: 30 мин.

Може би някой може да ми каже. MarMar 27 ноември г. Ферментацията с помощта на захар, е приложима само за нормалната студена Балканска зима от миналото.

Вижте също:

Агенция за закрила на детето перник

Тютюн димитър димов филм

Машинка за подстригване мозер 1400 мнения

Врати на кухненски шкафове

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Делиана 20.09.2021 12:34
Добавено г.
Мартинела 23.09.2021 19:19
Зелките се слагат в пластмасови бидони, които задължително преди това се измиват добре.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта mrbraindumps.com! © mrbraindumps.com 2009-2021